Compania Carpat Belaz Service SRL

Compania Carpat Belaz Service SRL a fost infiintata in anul 2004, avand o strategie de afaceri bazata pe performanta durabila si responsabilitate. Principalele sale valori sunt onestitatea, integritatea si respectul in relatiile cu partenerii sai de afaceri. Inca de la inceput oferim solutii durabile si competitive clientilor nostri, oferindu-le posibilitatea de a-si diminua costurile de productie.

Importam produse ale renumitelor companii Belaz, Maz, Belkomunmash. Oferim servicii complete de reparatii si mentenanta a diferitelor vehicule aferente acestor producatori si asiguram functionalitatea eficienta a tuturor acestor bunuri, atat pe perioada garantiei, cat si post garantie, prin comercializarea tuturor pieselor de schimb necesare, a subansamblelor si a accesoriilor aferente. Facilitam intregul proces de vanzare la preturi competitive si cu termene de livrare reduse, cu scopul de a indeplini necesitatile si asteptarile clientilor nostri.

Ca urmare a dezvoltarii activitatii productive SC CARPAT BELAZ SERVICE SRL ofera servicii in industria extractiva de suprafata a pietrei calcaroase, gipsului, cretei, argilei, caolinului , nisipului, pietrei si pietrisului.

Acest website foloseşte cookie-uri. Prin navigarea pe acest site îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe Am înţeles