Vanzari masini si echipamente

Carpat Belaz Service deschide drumul pe piata din Romania masinilor si echipamentelor binecunoscute pe plan mondial:

a

Compania Belaz a fost infiintata in Belarus si produce, incepand cu anul 1948 masini si echipamente grele, aferente industriei extractive. De-a lungul timpului, s-a extins, devenind astazi unul din principalii producatori de masini si echipamente grele folosite, atat in constructii si in agricultura, cat si in activitati de depozitare si manipulare marfuri. De cand exista pe piata, Belaz a produs peste 130.000 de camioane uriase, capabile sa transporte sute de tone fiecare. Camionul Belaz 75710 este declarat oficial cel mai mare camion din lume. Greutatea camionului este de 360 de tone, poate transporta intre 450 si 496 de tone la un transport si are o putere de 4600 cp.

b

Compania a fost deschisa in anul 1974 in Belarus. A pornit initial de la o uzina de reparatii a tramvaielor si a autobuzelor, devenind treptat unul dintre cei mai mari producatori de vehicule electrice de transport public. Este principala intreprindere industriala din Belarus in domeniul fabricarii si al mentenantei materialului rulant pentru transportul electric urban. Troleibuzele fabricate de Belkamunmash asigura transportul in 7 orase mari din Belarus si in peste 40 de orase in afara granitelor tarii. Tramvaiele electrice, cu o capacitate ce variaza in functie de model, sunt usor de manevrat, au un design modern, sunt ecologice si confortabile.

c

Este o companie producatoare de camioane, autobuze si troleibuze din Belarus. Autobuze Maz ofera transport public rural, atat in Belarus, cat si in alte orase mari din Europa. Compania ofera diferite tipuri de servicii, de la reparatii si mentenanta camioane grele, vehicule usoare si macarale auto, pana la producerea pieselor de schimb.

Fie ca vorbim strict de procesul de vanzare a acestora sau a pieselor de schimb si a accesoriilor, sau de servicii complete de mentenanta si reparatii, pe perioada garantiei, dar si post garantie, Carpat Belaz Service inseamna servicii de calitate la preturi de vanzare competitive, cu termene de livrare reduse.

Acest website foloseşte cookie-uri. Prin navigarea pe acest site îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe Am înţeles